Scroll To Top
Son yazılar

Gençlerin Dondurması Cornetto

Ülkemize 1990 yılında Algida’nın Türkiye’deki ilk dondurma markası olarak tanıtılan Cornetto, ilk günden itibaren çok sevilmiş, aşkın dondurması adını almış ve gençlerin bir numaralı dondurması olmuştur. Çeyrek asrı geçen süre içerisinde 30’dan fazla çeşit üreten Cornetto, her yıl ürünlerine bir yenisini daha eklemektedir. Pek çok reklam filmi ve kampanyalarla gençlerin yüzünü güldürmüş ve her zaman gençler ile birlikte çeşitli aktiviteler düzenlemiştir. İletişimini sadece reklamlar ile değil sosyal medyada da sürdüren Cornetto çoğu zaman gençlerin istediği tatları sunmuştur. Şimdi o tatlara biraz daha yakından bakalım…
Tabi ki de klasiklerden vazgeçemeyen gençlerimizin dondurması Cornetto Classico Kaymak ile başlıyoruz… Cornetto Classico Kaymak, bir dondurma klasiği. Bol sütle yapılmış enfes kaymaklı dondurma, kendinizi şımartacağınız fındık parçaları, üzerindeki mükemmel çikolata sosuyla başladığımız bu serüvende bizi tatlı bir son bekliyor. Cornetto Classico Çikolata, bol çikolatalı dondurmanın üzerinde, parça çikolatalar ve çikolatalı çıtır çıtır külahı ile sizi aşka davet eden bu lezzet klasiğinden vazgeçmeniz oldukça zor.
Çikolatadan yapılmış kocaman bir diskin altında Antep fıstıklı Cornetto dondurması ve enfes çikolata sosuyla aşkına lezzet katmak istemez misin? Unutma efsanevi ‘’tatlı son’’ aşkın son ısırığında seni bekliyor. Cornetto’nun sevilen diğer tatlarından biri de Cornetto Disc Karamel, vanilyalı dondurma lezzeti karamel ile birleşti üzerlerine fındık parçaları serpildi. Bu lezzete kim hayır diyebilir ki?
Efsane ikili Oreo ve Cornetto size bir dondurmadan çok daha fazlasını sunacak. Kakaolu Oreo bisküvileri, eşi benzeri olmayan kaymaklı dondurma ile birleşti. Cornetto Disc Oreo, karşı konulmaz lezzet.
Chessecake tadı külahının içinde, enfes orman meyveli sosu ve kaymaklı dondurma ile Cornetto Disc Chessecake sizi uzun süren bir lezzet yolculuğuna sürüklüyor. Cornetto’dan efsane bir tat daha, Cornetto In Love Chocolate Berry… Böğürtlen sosu ve çikolatalı dondurmanın mükemmel uyumu, üstündeki çıtır çıtır kalpler ile bu lezzete âşık olmamak neredeyse imkânsız.
Bir diğer Cornetto lezzeti ise In Love Toffee Krokan, fındık ve krokan parçalarıyla unutamayacağın toffee sosu ve kaymaklı dondurma işte bu lezzet karşı konulmaz.
Paylamanın keyfini Cornetto Mını ile çıkarın… Sevdiklerinizle paylaşmak için, çikolatalı ve kaymaklı 2 efsane lezzet atıştırmalık mini boylardan oluşan 8’li pakette sizleri bekliyor.
Unutma aşkta cesur olan kazanır, şimdi sende marketlerdeki Cornetto dolabından bir Cornetto al, aşkını itiraf et.

Paylaş:

Kategoriler:

No Comment to " Gençlerin Dondurması Cornetto "

DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN ÇOK ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM...:))