Scroll To Top
Son yazılar

Mucize Kadınlar...

Migros Ailesi olarak çok iyi biliyoruz ki, bir yere kadın eli değdi mi orada imkansız diye bir şey yoktur. Bizler de 9.000 kadın çalışanımızla, Türkiye’nin en çok kadın çalışanına sahip şirketlerinden biri olarak, içimizde fark yaratan 5 kadın çalışanımızı seçtik ve yanımıza da Türkiye’de fark yaratmış 5 öncü kadın rol modelini aldık. Her biri alanlarında fark yaratmış ve yeniliklere imza atmış Mucize Kadınlarımızın hikayelerini, Türkiye’de fark yaratmış yazarımız Ayşe Arman’ın kaleminden paylaşarak, siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.





8 Mart’tan itibaren, #KadinEliDeğince hikayeleri ile Ayşe Arman’ın röportajlarını okumak için tüm Migros mağazalarımızdan “Mucize Kadınlar” dergimizi ücretsiz alabilir veya online olarak dergimize http://www.migros.com.tr/dunya_kadinlar_gunu sayfamızdan ulaşabilirsiniz.




Paylaşmak ve fark yaratmak hepimize iyi gelecek! Fark yaratan hikayelerinizi, hep birlikte paylaşmak için #KadinEliDeğince hashtagi ile tweetlerinizi bekliyoruz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’müz kutlu ve mutlu olsun!

https://twitter.com/Migros_Turkiye


Bir boomads advertorial içeriğidir.

Paylaş:

Kategoriler:

2 yorum to ''Mucize Kadınlar..."

ADD COMMENT
  1. Çok iyi olur.. Migrosa gitmek lazım.

    YanıtlaSil
  2. Beğenerek ve bir çırpıda okuduğum 28 sayfalık birbirinden farklı, başarı hikayeleri. Ve bunları yapan kadınlar da farklı yaş, kültür ve aile yapısına sahip. Kadın için imkansız diye bir şey yoktur. Bunu hayatın her alanında neler başarabildiklerine bakarak kolayca anlayabiliriz.

    Sanıyorum mizu'daydı, geçen sene benzer başarı hikayelerine sahip kadınlarla ilgili çok beğendiğim bir yazı okumuştum(https://www.mizu.com/kadinlar-gunu). 8 Mart'ta tanıdığınız kadınların (anneniz, eşiniz, dostunuz, arkadaşınız..) kadınlar gününü kutlamanız bile onları onöre edecek ve kendilerini mutlu hissettirecektir..

    YanıtlaSil

DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN ÇOK ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM...:))