Scroll To Top
Son yazılar

Benim lezzet yardımcım Pakmaya pişirme yardımcıları... Size de öneriyorum!


Biz hanımlar sevdiklerimize en iyisini sunmak isteriz. Onları düşündüğümüzü, en güzelini sunarak göstermeye çalışırız... Aileme, sevdiklerime, dostlarıma tatlı-tuzlu lezzetler hazırlarken ben Pakmaya Pişirme Yardımcıları kullanıyorum. Çünkü arkasında 40 yıllık deneyim ve dünyanın 130'u aşkın ülkesine ihracat güveni var. Maya başta olmak üzere hamur kabartma tozundan, şekerli vaniline... kakaodan, pudra şekerine... pirinç unu, buğday nişastası, mısır nişastası, enfes sosları ve krem şantisi ile Pakmaya el emeğimi, becerimi taçlandırıyor. Kekler, kurabiyeler, tartlar, pastalar, poğaçalar, geleneksel tatlıların görünümü, lezzeti Pakmaya ile bir başka oluyor.



Pakmaya sunduğu enfes tariflerle de benim lezzet yardımcım. www.mutfaginyildizi.com’da birbirinden lezzetli tarifler sizi bekliyor. Açıkçası ben www.mutfaginyildizi.com’a bakmadan mutfağa girmiyorum. En son Krema Vişne Sos Eşliğinde Lor Tatlısı tarifini denedim, bayıldım. Eğer siz de bu Ramazan iftar sofralarımı neyle taçlandıracağım, bayramda misafirlerimi nasıl şaşırtacağım diye düşünüyorsanız hiç üzülmeyin: Pakmaya, zengin ürün çeşitleri ve www.mutfaginyildizi.com’daki tarifleriyle sizin de vazgeçilmeziniz olacak. Mutlaka ziyaret edin.



Hünerli hanımlar... size de tavsiye ediyorum; Pakmaya ile "Mutfağın Yıldızı" olun, sevdiklerinizin gözlerinde mutluluk pırıltıları yaratın... Pakmaya kalitesi, lezzetiyle bol bol "eline sağlık" teşekkürü alın.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Paylaş:

Kategoriler:

2 yorum to ''Benim lezzet yardımcım Pakmaya pişirme yardımcıları... Size de öneriyorum!"

ADD COMMENT

DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN ÇOK ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM...:))