Scroll To Top
Son yazılar

Buzdolabı Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?



Beko, web sitesinde yer alan “buzdolabı satınalma rehberi” ile yeni bir buzdolabı alacaklar için faydalı bilgiler paylaşıyor. Beko web sitesinde yer alan buzdolabı satın alma rehberinde ön plana çıkan bilgiler şu şekilde;
·         Buzdolabınızda buz çözdürme işlemi yapmak istemiyorsanız, No-Frost modelleri tercih etmelisiniz.
·         Dondurulmuş gıdaları sıklıkla tüketiyorsanız, geniş dondurucu hacmi olan kombi buzdolaplarını tercih edebilirsiniz.
·         Kalabalık bir aileyseniz ve ağırlıklı olarak taze sebze-meyve tüketiyorsanız, 75 cm ve daha geniş No-Frost modeller arasından seçim yapabilirsiniz.
·         Soğuk su tüketiminiz fazlaysa, su pınarlı modellere göz atabilirsiniz.
·         Buz tüketiminiz fazlaysa, otomatik buz makinalı modeller tam size göre.
·         Taze sebze-meyve tüketiminiz fazlaysa, nem kontrollü sebzeliği olan modelleri tercih edebilirsiniz.
·         Meyve ve sebzelerinizi hemen tüketemeyip buzdolabında uzun süre muhafaza etmek istiyorsanız, nem kontrollü sebzeliği olan modelleri tercih ederek besinlerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayabilirsiniz.
·         Dondurucu bölmede uzun süreli saklama yapıyorsanız, derin dondurucular tam size göre.
·         Enerji verimliliği sizin için önemliyse, A++ ya da A+ modeller arasından seçim yapabilirsiniz. A+ enerji sınıfına sahip bir buzdolabı; A sınıfına göre en az %20, A++ enerji sınıfına sahip bir buzdolabı ise, A sınıfı buzdolabına göre en az %40 daha verimlidir.
·         Eğer buzdolabınızın soğutucu ve dondurucu bölmelerinin sıcaklıklarını kolaylıkla istediğiniz sıcaklığa ayarlamak istiyorsanız, elektronik göstergeli modelleri tercih edebilirsiniz.
·         Soğutucu bölmede uzun süre peynir, salam, sucuk gibi şarküteri ürünleri saklıyorsanız, sıfır derece bölmesi olan modellere göz atınız.
·         Kötü koku oluşumunu engellemek için, koku filtreli modelleri tercih edebilirsiniz.
·         Daha hijyenik bir kullanım sağlamak istiyorsanız, bakteri oluşumunu engelleyen antibakteriyel katkı maddeli iç gövde, conta ve saplı modelleri tercih edebilirsiniz.
·         Gıdalarınızın daha uzun süre taze kalmasını istiyorsanız, Mavi Işıklı modelleri tercih edebilirsiniz.

Beko buzdolapları ve derin dondurucuları hakkında detaylı bilgi için Beko web sitesini www.beko.com.tr adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş:

Kategoriler:

1 yorum to ''Buzdolabı Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?"

ADD COMMENT
  1. buzdolabı alırken kesinlikle bosch almayın aynı model bosch aldım 3 yıl sonra bozuldu ve 500 tl istediler yapmak için

    YanıtlaSil

DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN ÇOK ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM...:))